foto

Kazutomi Jamamoto

  • nar. 3.1.1988 (31 let)
    Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! Love!
2015 Hicugi no Čaika: Nerawareta hicugi / Jomigaeru iseki
2014 Love Stage!!
2013 Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden

TV seriály

2019 Ensemble Stars! (TV seriál)
Majonaka no Occult kómuin (TV seriál)
Nande koko ni sensei ga!? (TV seriál)
2018 Gaikocu šoten'in Honda-san (TV seriál)
Rerided: Tokigoe no Derrida (TV seriál)
Uči no uččopus (TV seriál)
gd Men (TV seriál)
2017 Ame-iro Cocoa in Hawaii (TV seriál)
Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
Kabukibu! (TV seriál)
Čó jú sekai: Being the Reality (TV seriál)
2016 Beyblade Burst (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
Šónen Maid (TV seriál)
2015 Ame-iro Cocoa: Rainy Color e yōkoso! (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! (TV seriál)
Dance with Devils (TV seriál)
Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
Jurikuma araši (TV seriál)
2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
Future Card Buddyfight (TV seriál)
Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Hicugi no Čaika: Avenging Battle (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Madžimodži Rurumo (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
2013 Blood Lad (TV seriál)
Genšiken nidaime (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
Ore no nónai sentakuši ga, gakuen Lovecome o zenrjoku de džama šiteiru (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
2011 Deadman Wonderland (TV seriál)
Icuka tenma no kuro Usagi (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? (TV seriál)
Micudomoe zórjóčú! (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
2010 Micudomoe (TV seriál)
2009 Seitokai no ičizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace