foto

Shaun Majumder

  • nar. 1.1.1972 (47 let)
    Burlington, Ontario, Kanada

Biografie

Shaun Majumder se narodil v Burlingtonu, v kanadském Newfoundlandu a Labradoru, kde také tento herec a komik záhy odstartoval svou profesionální dráhu. Vedle komediální činnosti se objevil též v hraných filmech The Ladies Man a Harold and Kumar Go to White Castle. Shaun je oblíbencem montrealského festivalu Just for Laughs Comedy Festival, který třikrát moderoval. Majumder si zahrál postavu detektiva Amana Mahajana, amerikanizovaného syna indických přistěhovalců v Detroit 1-8-7. V současné době žije v Los Angeles v Kalifornii.

AXN

Herecká filmografie

Filmy

2015 Breed (TV film)
2011 Bad Mom (TV film)
2009 Bob Funk
Married Not Dead (TV film)
2004 Zahulíme, uvidíme
2002 Podraz.com
2000 Proutník
1999 Bláznivá runway
1998 Reluctant Angel

TV seriály

2012 Firma (TV seriál)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Blackout (E18)
Motor City Blues (E17)
Stone Cold (E16)
další epizody (8)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Shelter (E10)
Home Invasion/Drive-By (E09)
Déjà Vu/All In (E08)
další epizody (10)
Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S06E04)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
2005 Robson Arms (TV seriál)
2004 Snakes & Ladders (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Lampa pravdy (S03E04)
1999 The City (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star
2004 The Greatest Canadian (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Host

TV pořady

2005 Standard, The (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace