foto

Igor Skripko

  • nar. 30.5.1991 (29 let)
    Syzran, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mama Maša (TV film)

TV seriály

2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Vperedi děň (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
2016 Diletant (TV seriál)
Ostannij moskal. Sudnyj deň (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Kazaki (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Ostannij moskal (TV seriál)
Pod kablukom (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
Osobyje otnošenija (E23)
další epizody (12)
2013 OSA (TV seriál)
Penelopa (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Krepkaja semja (E11)
Orudije suďby (E10)
Blagodětěl (E09)
další epizody (11)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Posledňaja oseň (S01E12)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prodavcy bessmertija (S05E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky