foto

Jurij Gorbunov

  • nar. 24.8.1970 (50 let)
    Novyy Rozdol, Lvovskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Skazhene vesillya 3
2018 Hledá se princezna
Skažene vesillja
2014 Kyjivskyj tort
2013 Sosedi po razvodu (TV film)

TV seriály

2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Chazjajka (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Ostannij moskal. Sudnyj deň (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
2014 Ostannij moskal (TV seriál)
2013 Dva Ivana (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2021 Skazhene vesillya 3

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky