foto

Júta Kasuja

  • nar. 25.12.1985 (33 let)
    Higašijamato, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Armed blue: Gunvolt
2014 Ao haru Ride
2008 Saint seija: Meió Hades – Elysion hen
2005 Saint seija: Meió Hades meikai hen
2003 Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen

TV seriály

2016 Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
2015 Gangsta. (TV seriál)
2014 Ao Haru Ride (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
2011 Persona 4 The Animation (TV seriál)
2010 Asobi ni iku jo! (TV seriál)
2009 Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
2006 Binbó šimai monogatari (TV seriál)
Kami-sama kazoku (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace