foto

Hee-soo Jang

  • nar. 27.2.1963 (56 let)
    Yeoju, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hiya
2015 Yeoljung gateun sori hago itne
2014 Cheongchoonyechan
Joseonminyeo samchongsa
2008 Woolhakkyo iti
2006 Jal sarabose
2004 Nae namjaui romaenseu
2003 Aienji

TV seriály

2017 Pasukkun (TV seriál)
2016 Eonjena bomnal (TV seriál)
Mai liteul beibi (TV seriál)
2015 Choinsidae (TV seriál)
Eomma (TV seriál)
Neoreul saranghan shigan (TV seriál)
Woolji anneun sae (TV seriál)
2014 Gapdongi (TV seriál)
2013 Bbaseukket bol (TV seriál)
Jalnasseo, jeongmal! (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
2012 Chunsaui suntaek (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
2011 Dangshin bbooniya (TV seriál)
Deurim hai (TV seriál)
2010 Naneun junseolida (TV seriál)
Sinderella eonni (TV seriál)
Wigiilbal pongnyeonbilla (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Geujeo barabodaga (TV seriál)
2008 Saranghae (TV seriál)
2007 Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
Makdoaemeokeun Yeongaessi (TV seriál)
Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)
2006 Haiena (TV seriál)
1999 Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng (TV seriál)
1997 Bulkkotnolyi (TV seriál)
1994 Dokkaebiga ganda (TV seriál)
Ttalbujatjip (TV seriál)
1992 질투 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky