foto

Benjamin J. Cain Jr.

  • nar. Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bliss
2019 I See You
2018 Pátrání
2017 Hickey
In Between Days
2011 Accidentally in Love (TV film)
Alien Armageddon
Bez dechu
Guido
2001 Homeboy, The
1999 Dogma
1998 The Temptations (TV film)
1990 Zločinná spravedlnost (TV film)

TV seriály

2020 Manhunt (TV seriál)
Unabubba (S02E02)
2019 Superstore (TV seriál)
Minor Crimes (S04E14)
2018 Five Points (TV seriál)
Sideswiped (TV seriál)
The Ex (E05)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Rodinný pouta (S02E21)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
The Brave (TV seriál)
Enhanced Protection (E05)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
All the Madame's Men (S04E19)
2016 Time Traveling Bong (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Jane za mřížemi (S07E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Cenný cíl (S08E01)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podvodník s uměním (S12E17)
2012 Rob (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Strange Brew (S02E01)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a zoom (S05E01)
2010 A Good Knight's Quest (TV seriál)
Love That Girl! (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Šťastní až navěky (S06E11)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Hill 60 (S04E16)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V nebezpečných vodách (S07E16)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na útěku – 1. část (S06E15)
2007 Beze stopy (TV seriál)
Mimo ring (S06E08)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Výpadek proudu (S03E07)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Denial (S08E02)
D-Girl (S07E15)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Divadelní záznam

2005 Embedded (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky