foto

Charlie Chaplin

  • nar. 16.4.1889
    Walworth, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.12.1977 (88 let)
    Vevey, Švýcarsko

Herecká filmografie

Filmy

2012 Final Cut - Dámy a pánové - a.z.
Iron Sky - a.z.
1992 Chaplin - a.z.
1983 A Good Turn Daily - a.z.
Zelig - a.z.
1968 Monument
1967 Hraběnka z Hongkongu
1959 Charlie Chaplin: Revue
1957 Král v New Yorku
1955 All in Good Fun - a.z.
1953 Yesterday and Today - a.z.

Diskuze k tvůrci (38)

<< novější 2 1
<< novější 2 1

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 120)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace