foto

Kenšó Ono

  • nar. 5.10.1989 (30 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sókjú no Fafner: The beyond
2018 Bungó Stray Dogs: Dead Apple
Omaera zen'in mendokusai!
Relife: Kankecuhen
2017 Gekidžóban Kuroko no basket: Last game
2016 Koe no katači
Owari no Seraph
Starmju
2015 BORUTO -NARUTO THE MOVIE-
2014 Cross Road
Kókaku kidótai: Arise – Border 4: Ghost Stands Alone
Saint seija: Legend of Sanctuary
2013 Kuroko no Baske: Baka dža katenai no jo!
2011 Onigamiden
2010 Koi Sento
2003 Sabumarin Nana Maru Nana Āru

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
Babylon (TV seriál)
Bem (TV seriál)
Beyblade Burst Gači (TV seriál)
Dókjonin wa hiza, tokidoki, atama no ue. (TV seriál)
Vinland Saga (TV seriál)
2018 Ani ni cukeru kusuri wa nai! 2 (TV seriál)
Curune: Kazemai kókó kjúdóbu (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Ógon no kaze (TV seriál)
Hakata tonkocu ramens (TV seriál)
Hakjú hóšin engi (TV seriál)
Rerided: Tokigoe no Derrida (TV seriál)
Zoids Wild (TV seriál)
2017 Ani ni cukeru kusuri wa nai! (TV seriál)
Dive!! (TV seriál)
Flákači (TV seriál)
Idolish Seven (TV seriál)
Ikemen sengoku: Toki wo kakeru ga koi wa hadžimaranai (TV seriál)
Ren'ai bókun (TV seriál)
Roku de naši madžucu kóši to Akashic Records (TV seriál)
Starmju (TV seriál)
Šingeki no Bahamut: Virgin Soul (TV seriál)
2016 All Out!! (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Cukiuta. The Animation (TV seriál)
Endride (TV seriál)
Júri!!! on ICE (TV seriál)
Luck and Logic (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
ReLIFE (TV seriál)
Tanaka-kun wa icumo kedaruge (TV seriál)
Www.Working!! (TV seriál)
2015 Charlotte (TV seriál)
Džunkecu no Maria (TV seriál)
Kuroko no Basket 3rd Season NG-shuu (TV seriál)
Momokuri (TV seriál)
Owari no Seraph (TV seriál)
Owari no Seraph: Nagoja kessen hen (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Starmju (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
Šónen Hollywood: Holly Stage for 50 (TV seriál)
2014 Aldnoah.Zero (TV seriál)
Bakumacu Rock (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
Sin Strange+ (TV seriál)
Šónen harivoddo: Holly Stage for 49 (TV seriál)
2013 Dia no Ace (TV seriál)
Gingicune (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
Pocket Monsters XY (TV seriál)
2012 Kuroko no basket (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
2010 Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
2008 Mičiko to Haččin (TV seriál)
2007 Seirei no moribito (TV seriál)
Šinreigari: Ghost Hound (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky