foto

Giulio Base

  • nar. 6.12.1964 (55 let)
    Turín, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Bar Joseph
2018 Il banchiere anarchico
2016 La Coppia dei Campioni
2014 Il Pretore
Mio papà
2011 La donna della domenica (TV film)
2010 Un cane per due (TV film)
2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
Střelec
2008 Cartoline da Roma
2007 Pompeje (TV film)
2006 Tajemství hrobky
2005 Gli occhi dell'amore (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2003 Maria Goretti (TV film)
2000 Mezi nebem a zemí - Páter Pio (TV film)
1999 La bomba
1997 Lovest
1991 Crack

TV seriály

2002 Non ho l'età 2 (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2020 La mia banda suona il pop
2018 Il banchiere anarchico
2017 Všechny prachy světa
2016 La grande Rabbia
2014 Il Pretore
2008 Cartoline da Roma
2007 Pompeje (TV film)
2006 Tajemství hrobky
2005 Gli occhi dell'amore (TV film)
Papež Jan Pavel II. (TV film)
2003 Compagno americano, Il
Maria Goretti (TV film)
1997 Lovest
1993 Drahý deníčku
Skinheads
1991 Crack
1990 Ritorno del grande amico, Il

TV seriály

2012 Rodinná sága (TV seriál)
2008 Bláznivé lásky (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Valeria medico legale (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sie nannten ihn Spencer

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky