foto

Giulio Base

  • nar. 6.12.1964 (55 let)
    Turín, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Un cielo stellato sopra il ghetto di Roma
2019 Bar Giuseppe
2018 Il banchiere anarchico
2016 La Coppia dei Campioni
2014 Il Pretore
Mio papà
2011 La donna della domenica (TV film)
2010 Un cane per due (TV film)
2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
Střelec
2008 Cartoline da Roma
2007 Pompeje (TV film)
2006 Tajemství hrobky
2005 Gli occhi dell'amore (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2003 Maria Goretti (TV film)
2000 Mezi nebem a zemí - Páter Pio (TV film)
1999 La bomba
1997 Lovest
1991 Crack

TV seriály

2002 Non ho l'età 2 (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky