foto

Brad Sherwood

  • nar. 24.11.1964 (54 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Jane White Is Sick & Twisted
2001 Disney's California Adventure TV Special (TV film)
1999 Dill Scallion
1998 Posedlost
Short Cinema
1997 Ta zatracená kočka
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
1991 Life As We Know It! (TV film)

TV seriály

1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Newz, The (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Trust Us with Your Life (TV pořad)
2011 Drew Carey's Improv-A-Ganza (TV pořad)
2004 Green Screen Show (TV pořad)
2001 Rendez-View (TV pořad)
1998 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1997 The Dating Game (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 Talk Soup (TV pořad)
1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace