foto

Rudolf Böhm

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Plauener Spitzen (TV film)
1976 Die Entführung (TV film)
Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
Polizeiruf 110 - Reklamierte Rosen (TV film)
1974 Nepodařená kalkulace (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
1972 Maska (TV film)
1968 Geheimkommando Ciupaga (TV film)
1965 Die andere Front (TV film)
1963 Die rote Kamille (TV film)
1962 Geboren unter schwarzen Himmeln (TV film)
1960 Immer am Weg dein Gesicht (TV film)
Schritt für Schritt

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky