foto

Hans Jürgen Faschina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Albert Einstein
1983 Der Bastard (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
1975 Případ beze svědků (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Lohnraub (TV film)
1973 Alarm am See (TV film)
1972 Maska (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)
Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
1971 Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)

TV seriály

1972 Täter unbekannt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Offiziere (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky