foto

Lars Therkelsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Ser du månen, Daniel
2016 Klassefesten 3: Dåben
2011 Ti, co vraždí - Stín minulosti
2005 Velký den
2003 Lykkevej

TV seriály

2018 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 8 (S02E08)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 7 (S02E07)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2015 Norskov (TV seriál)
2014 Tidsrejsen (TV seriál)
2013 Vláda (TV seriál)
V Dánsku já se narodil (S03E01)
2012 Pendlerkids (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
2010 Den 2. side (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Muži, kteří milují ženy (S01E05)
Ctnost uprostřed (S01E01)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Mille (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
2008 Album (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 2, 1950 (S01E02)
Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)

Dokumentární

2018 Srdcová královna
2014 Cirkusdynastiet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace