foto

Jonathan Walker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Chaperone
2015 Most špiónů
2012 Muž na hraně
2010 Bereavement
2007 Michael Clayton
2005 Heights
N.Y.-70 (TV film)
2002 Lidi, co znám
2000 Zamilovaný anděl (TV film)
1998 Code of Ethics
Finding North
1997 Broadway Damage
1989 American Blue Note

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
KMFORGET (S02E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Město bez slitování (S06E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Misunderstanding (S17E12)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
Nelson v. Murdock (S01E10)
Paní ministryně (TV seriál)
Pomsta (S02E04)
Černá listina (TV seriál)
Ruslan Denisov (No. 67) (S02E11)
Lovci zločinců (TV seriál)
Najdi a znič (S04E19)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Biker Bar (S01E03)
The Carrie Diaries (TV seriál)
This Is the Time (S02E12)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
The Carrie Diaries (TV seriál)
Endgame (S01E06)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Made in Jersey (TV seriál)
2011 Pan Am (TV seriál)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Extáze a agónie (S01E09)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nepřipravená (S01E08)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Two Ministers (S02E09)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Volný pokoj (S05E17)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
Freedonia (S06E15)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Juvenile (S04E09)
2000 Ed (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Třetí je na obtíž (S01E08)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hrdina okamžiku (S03E11)
Svobodný běloch (S02E23)
1992 Scorch (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace