foto

Young-jae Dokgo

  • nar. 13.12.1953 (67 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 90 bon
2006 Hanbando
Saranghanikka, gwaenchanha
2003 Jugeulrae salrae
Nabi
2000 Gangpae sueob 3
1998 Gga
Saenggwabu uijaryo cheonggu sosong
1996 Boss
Gwicheondo
1995 Aleumdaun cheongnyeon jeondaeil
Teleoliseuteu
1994 Gumiho
Pro tebe ode mne
Život a smrt Hollywood Kida
1992 Aema buin 6
Gyeolhon iyagi
Hayan jeongjaeng
Janggunui adeul III
1990 Nambugun

TV seriály

2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
2015 Simyashikdang (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
Goyangineun idda yaong (TV seriál)
Gwibooin (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Jisungimyun kamcheon (TV seriál)
Orora gongjoo (TV seriál)
Samsaengi (TV seriál)
Yeppeun namja (TV seriál)
2012 Ohjaryongi ganda (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Dangshin bbooniya (TV seriál)
Loyeol paemilli (TV seriál)
2010 Boonhong lipseutik (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Sungyeolhan dangsin (TV seriál)
2007 Taewangsasingi (TV seriál)
2006 Ajeummaka ganda (TV seriál)
2005 Haebyeoneuro gayo (TV seriál)
2004 Kumiho woejeon (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)
Baekmansongi jangmi (TV seriál)
2002 Peurenjeu (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
2001 보고싶은 얼굴 (TV seriál)
2000 Hwang geum shi dae (TV seriál)
1996 Saranghandamyeon (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)
1994 Ttalbujatjip (TV seriál)
1993 Eommaui bada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky