foto

Taťjana Gluščenko

  • nar. 14.7.1955 (64 let)
    Vinograd, Cherkasskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smajlik

TV seriály

2016 Tri dorogi (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
2014 Pljaž (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky