foto

Eva Sirotková

  • nar. 15.2.1934 (85 let)
    Gugaša, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Jak si Honza postavil vzducholoď (TV film)
1965 5 milionů svědků
1964 Skok do tmy
1962 Jejich den (TV film)
1961 Zdravý nemocný (divadelní záznam)
1960 Tři tuny prachu
1959 Smrt obchodního cestujícího (divadelní záznam)
1954 V podzemí (studentský film)

TV seriály

1965 Pohádkový zeměpis (TV seriál)

Dokumentární

2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Tichý komediant (S13E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace