foto

Ruslan Nikoněnko

  • nar. 16.8.1972 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 DZIDZIO Peršyj Raz
Pomoščnica (TV film)
2014 Větrenaja ženščina
2011 Balada o bombardérovi

TV seriály

2018 Prysluha (TV seriál)
Stomatolog (TV seriál)
Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
Svoj čužoj syn (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Dokumentární

2014 1812-1815: Zahraniční tažení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace