foto

Günter Eisinger

  • nar. 8.5.1929 (91 let)
    Berlin, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1990 Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1989 Schulmeister Spitzbart (TV film)
1988 Hannes (TV film)
Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
1987 Verzeihung, habe ich Sie geweckt? (TV film)
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)
1981 Bludný kruh (TV film)
Die Schuleule Paula (TV film)
Feuerdrachen (TV film)
1980 Solo für Martina (TV film)
1979 Karlchen, durchhalten (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Glücksperlen (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
1975 Dva zločiny (TV film)
1974 Mädchen Malle, Das (TV film)
1973 Zrzka (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
1967 Der Revolver des Korporals
1966 Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
1965 Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
1963 Carl von Ossietzky (TV film)
Vanina Vanini (TV film)
1962 Geboren unter schwarzen Himmeln (TV film)
1961 Das Stacheltier - Aber der Regen rinnt
Der Arzt von Bothenow
Ärzte
1960 Das Stacheltier - Ohne Fleiß kein Mais
Hölzerne Kälbchen, Das
Kein Ärger mit Cleopatra
1959 Simplon-Tunnel
1958 Das Stacheltier - Der junge Engländer
Das Stacheltier - Folge 129
Emilia Galotti
dschungeltöne
1957 Das Stacheltier - Freie Wahl
Das Stacheltier - Höfliche Antwort
Das Stacheltier - Tanz in der Galerie
Der Fackelträger
Ihr Diener, Herr Professor
Tiché blesky
1956 Das Stacheltier - Das Gold in der Ackerstraße
Das Stacheltier - Der Querkopf
Drei Mädchen im Endspiel
1955 Ed Martin vypovídá
Kdo má svou ženu rád
1954 Hexen

TV seriály

1991 Luv und Lee (TV seriál)
1986 Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1972 Bilder des Zeugen Schattmann, Die (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)

Dokumentární

1962 Christine und die Störche

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
1963 Vanina Vanini (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky