foto

Oleg Šeremet-Doska

  • nar. 12.10.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rokovoje nasledstvo (TV film)
2010 Zona turbulentnosti
2009 Kapkan dlja killera
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
Realnyj papa
Tajemný ostrov
2007 07-j meňajet kurs
Antidur
O Malence
2006 Den pobedy
Graffiti

TV seriály

2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2013 Ljutyj (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Gejměry (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Sobačje delo (E14)
Lesnik (TV seriál)
Zachvat (S01E15)
Objekt 11 (TV seriál)
Oko za oko (E08)
2010 Anželika (TV seriál)
Medvežij ugol (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Zoja (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Moskva (S01E09)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
Zona (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Avarija (S02E04)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dama s kogotkami (S02E01)
Syščiki (TV seriál)
Znanije umnožajet skorb (S03E03)
Dolgaja noč mertveca (S03E02)
2003 Kapitan Pravda (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky