foto

Dafydd Hywel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
2015 Temný Wales: Tragická láska (TV film)
2013 Životní šance
2011 Burton: Y Gyfrinach (TV film)
2002 Láska až za hrob
2001 Arthur's Dyke
2000 Dirty Tricks (TV film)
1999 Nosorožec (TV film)
1998 Unknown Soldier, The (TV film)
1997 Harpur and Iles (TV film)
Zakázané území (TV film)
1992 Rebečiny dcery
Vánoční hříbě
1989 Angry Earth, The
1988 Becca (TV film)
1987 Coming Up Roses
1986 Milwr Bychan
1983 Yr Alcoholig Llon
1980 Mouse and the Woman, The
1978 Off to Philadelphia in the Morning (TV film)

TV seriály

2012 Stella (TV seriál)
2010 Pen Talar (TV seriál)
2007 Y Pris (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Other People's Children (TV seriál)
1999 High Hopes (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 The Blackheath Poisonings (TV seriál)
1991 Stanley and the Women (TV seriál)
1990 Come Home Charlie and Face Them (TV seriál)
Wales Playhouse (TV seriál)
1989 We Are Seven (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Brendon Chase (TV seriál)
The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)

Dokumentární

2008 Welsh Greats (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace