foto

Tamara Muženko

  • nar. 6.12.1939 (80 let)
    Mogilyov, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ujezdnaja drama (TV film)
2001 Poklonnik
Žjoltyj karlik
1998 Kontrakt so smerťju
1996 From Hell to Hell
Vozvraščenije Broněnosca
1994 Zakoldovannyje
1989 A byl li Karotin
1986 Ně zabuďtě vyključiť televizor
1984 Osennij podarok fej
Poslednij šag
1983 Dech bouře
Dělo dlja nastojaščich mužčin
Muži v nesnázích
Rozkaz zajmout živého
1981 Lidé na močálu
1980 Amnistiya
Divoký lov krále Stacha
Gosudarstvennaya granitsa: My nash, my novyy... (TV film)
Kapitan Sovri-golova (TV film)
Převezmu tvůj bol
1979 Primite telegrammu v dolg
Udivitělnyje priključenija Denisa Korabljova
1978 Popovídáme si bráško
Rozvrh napozítří
Vstreča v konce zimy
1977 Pro Krasnuju Šapočku (TV film)
Tri věsjolyje směny
Voskresnaja noč
1976 Syn predsedatělja
1969 Ja, Francisk Skorina
1968 Ivan Makarovič

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Nasledstvo (E06)
2012 Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Sirota Voznesenskaja (S02E08)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Redkoje vezenije (S01E17)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Pjatyj děň (S02E01)
2009 Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Igra na čužom pole (S01E02)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky