foto

Bernd Neubauer

  • nar. 8.9.1954 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Just Married - Hochzeiten zwei (TV film)
2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Für immer 30 (TV film)
2010 Inga Lindström: Zrušená svatba (TV film)
Návrat do rodného Walesu (TV film)
Probuzená vášeň (TV film)
Zamilovaní doktoři (TV film)
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
Rosamunde Pilcher: Shledání v Rose Abbey (TV film)
Srdce mého otce (TV film)
2008 Ein Ferienhaus auf Ibiza (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Dörte's Dancing (TV film)
Srdce ve větru (TV film)
2007 Bouřlivá léta (TV film)
Mlha nad zámkem Kilrush (TV film)
Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2006 Wer entführt meine Frau? (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
Sterne über Madeira (TV film)
Utta Danella: Láska v Benátkách (TV film)
2004 Kletba rodu Pembertonů (TV film)
2003 Gestern gibt es nicht (TV film)
On nebo žádný jiný (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
Život na rozcestí (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
Zugvögel der Liebe (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
1999 Dostatek důkazů (TV film)
Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
Morgen gehört der Himmel dir (TV film)
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1997 60 Minuten Todesangst (TV film)
Plod násilí (TV film)
1996 Alles außer Mord - Das blonde Gift (TV film)
1995 Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum (TV film)
1992 Undine
1991 Nachtblau
1989 Atem, Der
Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)
1986 Wie treu ist Nik?
1985 Alpha City
Küken kommen, Die
Loft
Wunder, Das
1984 Story, Die

TV seriály

2015 Sibel & Max (TV seriál)
2014 Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Wikinger und Indianer (S02E14)
další epizody (5)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Pizza mortale (S02E05)
Laubenpieper (S02E04)
Zur Strecke gebracht (S02E03)
další epizody (5)
2012 Alles Klara (TV seriál)
BioTot (S01E16)
Tod in Lilliput (S01E15)
Die falsche Braut (S01E14)
další epizody (16)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Hlas srdce (E01)
2005 Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Jolly Joker (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2000 Himmler Projekt, Das
1991 Demontage IX, Unternehmen Stahlglocke
München-Berlin-München: Der Filmkritiker Michael Althen (TV film)
1989 Hunde aus Samt und Stahl
1988 Gallodrome

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska má křídla (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky