foto

Alain Patrick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
1978 Agent Keefer (TV film)
The Pirate (TV film)
1977 SST: Death Flight (TV film)
1976 Drum
Love Slaves
Panama Red
1974 Ba Li sha shou
Death Cruise (TV film)
Fer-de-Lance (TV film)
Wonder Woman (TV film)
1972 Blue Money
The Blonde in Black Lace
1970 Danish Connection, The
Hard Road, The
1969 One Million AC/DC
1968 Legenda o Lylah Clarové
Thar She Blows!
The Muthers

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1969 To Rome with Love (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky