foto

James C. Oliver

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
From the Ashes (S06E11)
Window of Opportunity (S06E02)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Honeymoon (S05E17)
The Last Day (S05E08)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
All the Madame's Men (S04E19)
The Patriot (S04E10)
2016 Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot (TV seriál)
2015 Pod kupolí (TV seriál)
Bod zlomu (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky