foto

George Kitson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Potheads: The Movie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Other Thing (S06E05)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
All Roads Lead... (S05E18)
Best Laid Plans (S05E09)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Identity and Change (S04E17)
2016 Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Paradise Lost (S03E16)
2015 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Double Agent (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky