foto

Ho-chang Kim

  • nar. 21.4.1984 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Yeogokseong
2017 Binsenteu
2016 Hiya

TV seriály

2019 Geunyeoui sasaenghwal (TV seriál)
2018 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Namjachingoo (TV seriál)
2017 Dalkomhan wonsu (TV seriál)
2016 Sarangi ohneyo (TV seriál)
2015 Choinsidae (TV seriál)
Insaengchujeokja Leejaegoo (TV seriál)
Naeileul hyanghae ttwieola (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Enjelaiseu (TV seriál)
Gaegwachunsun (TV seriál)
Hwanggeumgeotab (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
Soosanghan 7 byungdong (TV seriál)
2013 Dangshineui yoja (TV seriál)
Pooreungeotab (TV seriál)
Pooreungeotab riteonjeu (TV seriál)
2012 Sindeulom (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)
2010 Jejungwon (TV seriál)
Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
2009 Chanranhan yusan (TV seriál)
Cheonsaui yuhok (TV seriál)
Minami shineyo (TV seriál)
Noksaek macha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky