foto

Werner Helbig

  • nar. 12.10.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1997 Corinna Pabst - Fünf Kinder brauchen eine Mutter (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
1988 Der Vogel (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1982 Komm mit mir nach Chicago (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Harmloser Anfang (TV film)
1980 Beenschäfer (TV film)
Hedda Gabler (TV film)
Salz und Brot und gute Laune
1979 Ein Mann und seine Frau (TV film)
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
1977 Die Millionen des Knut Brümmer (TV film)

TV seriály

2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Männerherzen (S14E03)
Aus dem Gleichgewicht (S14E02)
Neues Leben (S14E01)
2004 Ina & Leo (TV seriál)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (12)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (13)
2001 Die Biester (TV seriál)
1997 Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich werde dich nie verraten (E114)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Neues übern Gartenzaun (TV seriál)
1983 Bühne frei (TV seriál)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Luise - Königin der Herzen (TV film)
2006 Napoleon und die Deutschen (TV seriál)

Divadelní záznam

1986 Ein idealer Gatte (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich werde dich nie verraten (E114)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky