foto

Shakira Barrera

  • nar. 7.3.1990 (30 let)
    Englewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 What Breaks the Ice
2018 Abuela’s Luck
Armed
2017 Blood Heist
2015 Ještě rychlejší a zběsilejší

TV seriály

2020 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Epizoda 6 (S07E06)
2019 Hele, Bruno! (TV seriál)
Vítej Bruno (E08)
Níž už to nejde (E06)
Válka chodců (E05)
další epizody (6)
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Vánoce v GLOW stylu (S03E10)
Bál libertinů (S03E09)
Jeď pořád dál (S03E08)
další epizody (9)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Ke každé bramboře je účtenka (S02E10)
Rosalie (S02E09)
Nic se nerozbilo (S02E07)
další epizody (8)
Queen of the South (TV seriál)
Diez de Copas (S03E11)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Leo Getz se žení (S02E19)
2017 High & Mighty (TV seriál)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
Those Who Can't (TV seriál)
8 Mile High (S02E04)
Vražedné Miami (TV seriál)
Paralýza a priority (S01E11)
2014 Freak Out (TV seriál)
Předstírání (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Už abychom byli pryč (S10E16)
2013 East Los High (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky