foto

Albin Flinkas

  • nar. 30.3.1979 (40 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Další čtyři roky
2007 Allt om min buske
1998 Stormen (TV film)
1997 Svensson Svensson - filmen

TV seriály

2017 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
Skilda världar (TV seriál)
1992 En komikers uppväxt (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky