foto

Šigeru Janagawa

  • nar. 18.5.1950 (69 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
1988 What`s Michael? 2
1985 Urusei jacura

TV seriály

2003 F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
2000 Time bokan 2000: Kaitó Kiramekiman (TV seriál)
1999 Kakjúsei (TV seriál)
1997 Hyper Police (TV seriál)
1996 Aka-čan to boku (TV seriál)
1995 Modžakó (TV seriál)
1994 Akazukin Čača (TV seriál)
Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1993 Pokonjan! (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Oyayubi hime monogatari (TV seriál)
1991 Genji tsūshin Agedama (TV seriál)
1990 NG Knight Ramune & 40 (TV seriál)
RPG densecu Hepoi (TV seriál)
1989 Ranma ½ (TV seriál)
Šin Bikkuriman (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Meimon! Daisan jakjúbu (TV seriál)
What`s Michael? (TV seriál)
1987 Bikkuriman (TV seriál)
Cuide ni Tončinkan (TV seriál)
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen (TV seriál)
1986 Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
1985 Honó no Alpen Rose: Jeudi & Lundi (TV seriál)
Konpora Kid (TV seriál)
1984 Jume senši Wingman (TV seriál)
1983 Igano Kabamaru (TV seriál)
Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
Pasokon Travel tanteidan (TV seriál)
Stop!! Hibari-kun! (TV seriál)
1982 Sasuga no Sarutobi (TV seriál)
1981 Urusei jacura (TV seriál)
1974 Tentómuši no uta (TV seriál)
1971 Kabatotto (TV seriál)
1970 Inakappe taišó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky