foto

Constance M. Burge

  • nar. 6.8.1957 (62 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Charmed (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (15)
2020 Charmed (TV seriál)
Unsafe Space (S02E19)
Don’t Look Back in Anger (S02E18)
Search Party (S02E17)
další epizody (11)
2019 Charmed (TV seriál)
The Rules of Engagement (S02E08)
Past Is Present (S02E07)
When Sparks Fly (S02E06)
další epizody (21)
2018 Charmed (TV seriál)
Jingle Hell (S01E09)
Bug A Boo (S01E08)
Out of Scythe (S01E07)
další epizody (9)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky navždy (S08E22)
Kill Billie (S08E21)
Zrazené a opuštěné (S08E20)
další epizody (12)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Sbohem, Leo (S08E10)
Holkus pokus (S08E09)
Souboj kouzel (S08E08)
další epizody (22)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Program na ochranu čarodějek (S07E10)
Leovi se něco stalo (S07E09)
Mafie magie (S07E08)
další epizody (23)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Chris v pasti (S06E10)
Malí čertíci (S06E09)
Meč ve městě (S06E08)
další epizody (24)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Jsem Sam (S05E09)
Co se má stát, stane se (S05E08)
Pomoc pro démona (S05E07)
další epizody (22)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Polibek múzy (S04E09)
Černý jako Cole (S04E08)
Vymývání mozku (S04E07)
další epizody (23)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Stopování s nepřítelem (S03E08)
Výpadek sil (S03E07)
Prokletá empatie (S03E06)
další epizody (21)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Pekelnice (S02E09)
P3 H2O (S02E08)
Jsou všude (S02E07)
další epizody (22)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Návrat čarodějky (S01E09)
Pohled z budoucnosti (S01E08)
Čtvrtá sestra (S01E07)
další epizody (9)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Instinct (TV seriál)
Trust Issues (S02E10)
Ancient History (S02E05)
2018 Instinct (TV seriál)
Bye Bye Birdie (S01E10)
Wild Game (S01E02)
2017 The Fosters (TV seriál)
Doors and Windows (S04E14)
2016 The Fosters (TV seriál)
Now for Then (S04E04)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Stan by Me (S01E11)
Trojan Horst (S01E04)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Vítr to ví (S05E09)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Strach z flirtování (S05E04)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Astrální projekce (S02E20)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)
Čarodějky (TV seriál)
Pekelnice (S02E09)
Zakletý obraz (S02E03)
Neúprosná smyčka (S01E22)
další epizody (4)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Čaroděj snů (S01E05)
Všechno zlé pro něco dobré (S01E01)
1996 Savannah (TV seriál)
1995 Medicine Ball (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky