foto

David Weston

  • nar. 28.7.1938 (80 let)
    Norwood, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 King Lear (TV film)
2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
1982 Král Lear (TV film)
1972 Nobody Ordered Love
1971 Quest for Love
Von Richthofen a Brown
1967 Winter's Tale, The
1965 Heiress of Garth (TV film)
Hrdinové z Telemarku
1964 Becket
Maska rudé smrti
Práskači
The Beauty Jungle
Witchcraft
1963 80,000 Suspects
Doktor v nesnázích
That Kind of Girl
1962 They Hanged My Saintly Billy

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
1987 Heart of the Country (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 Jumbo Spencer (TV seriál)
1973 The Tomorrow People (TV seriál)
1972 The Adventurer (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1970 UFO (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
Pere Goriot (TV seriál)
1966 The Idiot (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
Spread of the Eagle, The (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Tales of Mystery (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pop Culture Beast's Halloween Horror Picks (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace