foto

Hwanhee

  • nar. 17.1.1982 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sarangogam
2012 Seuta : binaneun sarang

TV seriály

2011 Pokpoongui yeonin (TV seriál)
2008 Saranghae (TV seriál)
2006 Obeo deo reinbou (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 그래 (hudební videoklip)
2014 Falling In Love (hudební videoklip)
2011 환희 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Peulleieo (TV pořad)
2018 Bulhuui myeonggok : jeonseoreul noraehada (TV pořad)
Deo kol (TV pořad)
2016 Hankkijupsyo (TV pořad)
Neoeui moksoriga boyeo (TV pořad)
Video seuta (TV pořad)
판타스틱 듀오 (TV pořad)
2015 Miseuteori eumaksyo bokmyeongawang (TV pořad)
2014 Naengjanggoreul butakhae (TV pořad)
별바라기 (TV pořad)
2012 Hideun singeo (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 샴페인 (TV pořad)
우리 결혼했어요 (TV pořad)
2007 1 dae 100 (TV pořad)
Radio seuta (TV pořad)
작렬! 정신통일 (TV pořad)
2004 리얼 로망스 (TV pořad)
스타골든벨 (TV pořad)
2003 X맨 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 그래 (hudební videoklip)
2014 Falling In Love (hudební videoklip)
2011 환희 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky