foto

Michael Albrecht

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Sonnenwende (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Trio zu viert (TV film)
1988 Stunde der Wahrheit (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)

TV seriály

1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Noch nicht zu Hause (E127)
1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wo mich keiner kennt (E124)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1988 Katzen, sanft und wild
1987 Die Wiege des boxenden Känguruhs
1980 Berlin - Auguststraße

Režijní filmografie

TV seriály

1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zerschlagene Liebe (E120)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky