foto

Ottó Füzesy

  • nar. 27.2.1928
    Debrecen, Maďarsko
  • zem. 15.7.1988 (60 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Majd belejössz, Pistám! (TV film)
1982 Vőlegény
1981 Lišáček Lup
Villám (TV film)
1980 IV. Henrik király (TV film)
Setkání Bálinta Fabiána s bohem
1979 Fogjuk meg és vigyétek!
Októberi vasárnap
1978 Váljunk el! (TV film)
1977 Počestná noc
1974 Ösbemutató (TV film)

TV seriály

1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
A nuncius látogatása (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace