foto

Alexandr Vasiljev

  • nar. 15.10.1958
  • zem. 31.3.2019 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Svéráz národního lovu

TV seriály

2018 Avarija (TV seriál)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Evakuacija (E10)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Moj talisman (S16E13)
2015 Semejnyj albom (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Rasčetnyj čas (S02E14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pauki (S14E23)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Parom (S01E06)
Pojezd (S01E05)
2009 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Kriminalnyj těst-drajv (S03E04)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ja tancevať choču (S08E03)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Zolotyje rybki (S01E03)
Podljodnyj lov (S01E01)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
Razboj na Fontanke. Časť 1 (S06E13)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky