foto

Jürgen Nola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Beschreibung einer Verfolgung (TV film)
1967 Philadelphia, ich bin da! (TV film)
1966 Frühlings Erwachen (TV film)

Dokumentární

1969 In - prův.
1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Sommergeschichten (TV seriál)
1990 Unternehmen Jocotobi (TV seriál)
1987 Moskito - Nichts sticht besser! (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)

Dokumentární

1969 In

TV pořady

1968 Lieder-liches (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky