foto

Pascale Schmidt

  • nar. 1960
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Koruna pro Isabellu (TV film)
1992 Die Phase der Ruhe täuscht (TV film)
1990 Zwei (studentský film)

TV seriály

1989 Benjamin Kvítko (TV seriál)

Dokumentární

1995 Der Himmel küßt die Berge - Maria & Margot Hellwig

Režijní filmografie

Filmy

1992 Die Phase der Ruhe täuscht (TV film)
1990 Zwei (studentský film)

Dokumentární

1998 Mädchengeschichten (TV seriál)
1995 Der Himmel küßt die Berge - Maria & Margot Hellwig

Kameramanská filmografie

Filmy

1987 Couples (studentský film)
1986 Mangia la Banana (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Amazonen (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky