foto

Elza Ivanovna Ležděj

  • nar. 19.2.1933
    Sevastopol, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 13.6.2001 (68 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Osoboje podrazdělenije
1982 Smerť na vzljotě
1979 Rizikové povolání
1976 Poraněná ptáčata
1974 Na kraj světa...
1973 Každyj děň doktora Kalinnikovoj
1965 Khokkeisty
Črezvyčajnoje poručenije
Šli na východ
1962 V mjortvoj petle
1959 Balada o vojákovi
1958 V šest ráno na letišti
Vichřice
Šli soldaty
1957 Štorm
1956 Pavel Korčagin

TV seriály

1989 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Mafija (E22)
1988 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Bez noža i kastěta (E21)
1987 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Bumerang (E20)
1985 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Požar (E19)
Poluděnnyj vor (E18)
1982 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
On gdě-to zděs (E17)
1981 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Iz žizni fruktov (E16)
1980 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Ušjol i ně věrnulsja (E15)
1979 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Podpasok s ogurcom (E14)
1978 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Do tretěgo vystrela (E13)
1977 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Buket na prijemě (E12)
Ljuboj cenoj (E11)
1975 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Otvětnyj udar (E10)
1974 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Svidětěl (E09)
1973 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Pobeg (E08)
1972 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (E07)
Šantaž (E06)
Dinozavr (E05)
1971 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Povinnuju golovu (E04)
S poličnym (E03)
Vaše podlinnoje imja? (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky