foto

Brian K. Landis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Assassinaut
Juanita
2018 American Dreamer
2017 Art Show Bingo
Kill Jar
2016 Shooting the Prodigal

TV seriály

2018 Bez masky (TV seriál)
2016 Mercy Street (TV seriál)
2013 Monsters and Mysteries in America (TV seriál)
2012 Alaska: Ice Cold Killers (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)

Dokumentární

2015 Vražedné pomluvy (TV seriál)
2014 Americká revoluce (TV seriál)
2013 Amerika: fakta versus fikce (TV seriál)
2005 Strašení (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kill Jar

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kill Jar

Producentská filmografie

Filmy

2017 Kill Jar

Host

TV pořady

2016 Copycat Killers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace