foto

Brian Grant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Dívčí válka
1999 Noční svět: Virtuální realita (TV film)
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
1995 Nesmrtelní
1994 Pocit
Strážce moudrosti (TV film)
1993 Nic než strach (TV film)
1991 Love Kills (TV film)
Sladký jed (TV film)
1986 Tales of Edgar Allan Poe
1982 Olivia Newton-John: Let's Get Physical (TV film)

TV seriály

2018 Our Girl (TV seriál)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 6 (S03E10)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 5 (S03E09)
2017 Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
Nejhorší ředitelka (S01E13)
Vstup zakázán (S01E12)
Mlha času (S01E11)
další epizody (12)
2012 Sindibád (TV seriál)
2008 Britannia High (TV seriál)
2006 Sinchronicity (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Dlouhá hra (S01E07)
2004 Hex (TV seriál)
2002 As If (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
1999 Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
War and Peace (E21)
The Manipulator (E19)
1996 Second Noah (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Mann & Machine (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Last Lennon Interview (TV film)
2009 Jak klip zabil rozhlasovou hvězdu (TV seriál)
2004 Peter Gabriel: Play
1988 Olivia Down Under
1982 Olivia in Concert (koncert)

Hudební videoklipy

1989 Liza Minnelli - Don't Drop Bombs (hudební videoklip)
1984 Olivia Newton-John: Twist of Fate (hudební videoklip)
1982 Queen: Back Chat (hudební videoklip)
Queen: Calling All Girls (hudební videoklip)
1980 Queen: Play the Game (hudební videoklip)

Video kompilace

2005 Olivia Newton-John: Video Gold I (video kompilace)
Olivia Newton-John: Video Gold II (video kompilace)
1991 Duran Duran: Decade (video kompilace)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Nesmrtelní

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 The Last Lennon Interview (TV film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2015 The Last Lennon Interview (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky