foto

Hans Lucke

  • nar. 25.4.1927
    Dresden, Sachsen, Německá říše
  • zem. 27.8.2017 (90 let)
    Weimar, Thüringen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kriminalfälle ohne Beispiel - Der Fall Timo Rinnelt (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
1980 U temného moře na temném pobřeží (TV film)
1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
1977 Verfolgung (TV film)
1975 Dva zločiny (TV film)
Fischzüge (TV film)
1974 Die Explosion auf der Maine (TV film)
Kit a spol.
1973 Der Mann (TV film)
Wenn die Tauben steigen (TV film)
1972 Kovadlina nebo kladivo
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
1971 Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
1969 Das siebente Jahr
Jungfer, Sie gefällt mir
1967 Gefrorenen Blitze, Die
1966 Truthahn-Story (TV film)
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Ehering in der Westentasche (TV film)
Nichts als Sünde
Testpersonen (TV film)
1964 Prozess Richard Waverly (TV film)
Černý samet
1963 Přísně tajné
1962 Der Vierte (TV film)
Freispruch mangels Beweises
Jean Baras' große Chance (TV film)
Tanz am Sonnabend
1961 Na bludné cestě
Urlaub ohne Dich
Ärzte
1960 Klamné iluze
1959 Der Ritter vom Mirakel (TV film)
Zmatky lásky
1957 Der Keller (divadelní záznam)
1955 Kaution (divadelní záznam)
Vůl z Kulmu

TV seriály

1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
Lidé z Züderova (TV seriál)
1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Das Sommerhaus (TV film)
1973 Der Mann (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
1963 Der Morin - Das Schwein (TV film)
Přísně tajné
1961 Urlaub ohne Dich
1960 Hochmut kommt vor dem Knall
1959 Fent már béke van (TV film)
1958 Der Herr aus Zürich (divadelní záznam)
1957 Der Keller (divadelní záznam)
1956 Kawulke contra Meyer (TV film)
1955 Kaution (divadelní záznam)

TV seriály

1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky