foto

Gerhard Jäckel

  • nar. 7.11.1922 (98 let)
    Halle (Saale), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Kreuz-As bedeutet Tod (TV film)
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Menschenfreunde (TV film)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
1976 Alle meine Kinder (TV film)
1974 Smrt profesora (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)
1967 Fahndung mit Musik (TV film)
1965 Abgelegt unter M (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)

TV seriály

1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich kündige (E56)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1968 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Automarder (E09)
1966 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Tote Seelen (E04)
1962 Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)

Dokumentární

1959 Sendetürme im Kinderland

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky