foto

Axel Götz

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Vrahova múza (TV film)
2011 Meine Schwester (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
2000 Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
Straßen von Berlin - Die Bazooka-Bande, Die (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
Straßen von Berlin - Alleingang, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die letzte Fahrt der Ashanti-Star, Die (TV film)
1993 Ebbies Bluff
Morlock (TV film)
1992 Mord im Atomkraftwerk (TV film)
Softwar (TV film)
Tatort - Tod eines Wachmanns (TV film)
1991 Elfenbein (TV film)
Místo činu - Případ Schimanski (TV film)
1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)
1988 Místo činu - Moltke (TV film)
1987 Zabou

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace