foto

Axel Götz

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 StadtKomödie: Der Fall der Gerti B. (TV film)
2018 Vrahova múza (TV film)
2011 Meine Schwester (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
2000 Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1993 Ebbies Bluff
Morlock (TV film)
1992 Mord im Atomkraftwerk (TV film)
Softwar (TV film)
Tatort - Tod eines Wachmanns (TV film)
1991 Elfenbein (TV film)
Místo činu - Případ Schimanski (TV film)
1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)
1988 Místo činu - Moltke (TV film)
1987 Zabou

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Die Entführung des Markus P. (S14E08)
2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Gevatter Hein (S13E15)
Lange Schatten (S13E12)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Der falsche Mann (S12E09)
Natalies Schweigen (S12E06)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Die verlorenen Kinder (S11E14)
Der dritte Mann (S11E09)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Briefe einer Toten (S11E02)
14 Jahre tot (S10E15)
Lara K. (S10E12)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Letzte Vorstellung (S10E06)
Solo für Beck (S10E01)
Patuschek (S09E14)
další epizody (4)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Am Abgrund (S09E08)
Nervenkrieg (S09E01)
Treibjagd (S08E16)
další epizody (4)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Zimmer 312 (S08E08)
Donauweibchen (S07E14)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Flächenbrand (S07E06)
Das schwarze Schiff (S07E05)
Chefsache (S07E02)
další epizody (4)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Drei Millionen Tote (S06E11)
Todesengel (S06E06)
Nina, 16, vermisst (S06E03)
další epizody (4)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Bruderliebe (S05E03)
Die grauen Männer (S05E01)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Saitenspiel (S04E07)
Nachts kaum Abkühlung (S04E06)
Sisis Vermächtnis (S04E02)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Böse Überraschung (S03E03)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Tödliche Gier (S02E10)
Katyas Geheimnis (S02E08)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Abgetaucht (S01E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Die Bazooka-Bande (S02E05)
1996 Ulice Berlína (TV seriál)
Die letzte Fahrt der "Ashanti Star" (S01E06)
Alleingang (S01E04)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky