foto

Costa Ronin

  • nar. 3.2.1979 (40 let)
    Kaliningrad, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tenkrát v Hollywoodu
2018 Head Full Of Honey
2017 Gornyje ogni
2016 The Midnighters
2011 Red Dog - psí legenda
2009 Anyone You Want
Lživý svědek (TV film)
2006 Smrtelná nákaza (TV film)

TV seriály

2018 Splitting Up Together (TV seriál)
Messy (S02E08)
Paige Turner (S02E07)
Yes, Deer (S02E05)
další epizody (5)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Start (S06E10)
Jennings, Elizabeth (S06E09)
The Summit (S06E08)
další epizody (10)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vše pro vlast (S07E12)
Zpátky ve hře (S07E11)
Užitečný idiot (S07E09)
další epizody (6)
2017 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Soviet Division (S05E13)
The World Counsel of Churches (S05E12)
Dyatkovo (S05E11)
další epizody (13)
2016 Shooter (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Persona Non Grata (S04E13)
A Roy Rogers in Franconia (S04E12)
Dinner for Seven (S04E11)
další epizody (13)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Agent X (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
March 8, 1983 (S03E13)
I Am Abassin Zadran (S03E12)
One Day in the Life of Anton Baklanov (S03E11)
další epizody (13)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Extant (TV seriál)
Skrýš (S01E04)
Tým Škorpion (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Echo (S02E13)
Operation Chronicle (S02E12)
Stealth (S02E11)
další epizody (12)
2007 Circuit, The (TV seriál)
East West 101 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace