foto

Werner Tietze

  • nar. 8.9.1940
    Kauffung (Wojcieszów, Polsko), Preußen, Německá říše
  • zem. 8.8.2013 (72 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das fremde Mädchen (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
Slon v nemocnici
Tatort - Amoklauf (TV film)
Tatort - Tod einer alten Frau (TV film)
1991 Letzte Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
Trutz (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
1988 Passage (TV film)
Polizeiruf 110 - Amoklauf (TV film)
Wir sind fünf (TV film)
1987 Der Geizige (TV film)
Einzug ins Paradies (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Getrennte Wege, Der (TV film)
Wengler & Söhne
1986 1913 (TV film)
Aus dem bürgerlichen Heldenleben: 1913 (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Mühlbach & Sohn (TV film)
1985 Zwei Nikoläuse unterwegs (TV film)
1984 Kleine Weihnachtsmann, Der (TV film)
1981 Občanská záruka na jeden rok
Wie wär's mit uns beiden?
1980 Anamnese (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
1979 Gelb ist nicht nur die Farbe der Sonne (TV film)
Plantagenstraße 19 (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Bonnys Blues (TV film)
Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
Uplynul čas... (TV film)
1977 Julie odvedle (TV film)
Schach von Wuthenow (TV film)
1976 Ohne Märchen wird keiner groß (TV film)
1975 Einige Tage ohne Krieg (TV film)
1974 Karriere N (TV film)
Rückkehr als Toter (TV film)
1973 Meine Schwester Tilli (TV film)
1972 Das Hochzeitskleid war tintenblau (TV film)
1970 Ani muže pro Camp Detrick (TV film)
Die Kassette (TV film)
Doktor Sommer
Ein Strauß roter Rosen (TV film)
Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Falschmeldung (TV film)
Dáma z Janova (TV film)
Jede Stunde meines Lebens (TV film)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)
Zwanzig Zahnbürsten (TV film)

TV seriály

1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1983 Bühne frei (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1973 Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Mäuselaufrad (TV film)
1988 Der Kaiser und der Schuster (divadelní záznam)
1987 Der Geizige (TV film)

TV seriály

1978 Schauspielereien (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Der Kaiser und der Schuster (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace