foto

Pavel Artěmjev

  • nar. 28.2.1983 (36 let)
    Olomouc, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vorotničok
2013 Intimní místa
2012 Astra, ja ljublju těbja
2007 Kde jsi? (TV film)

TV seriály

2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
2014 Taťjanina noč (TV seriál)
2012 Razvod (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2006 Kadětstvo (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace