foto

Helene Heigh

  • nar. 6.8.1904
    Arkansas, USA
  • zem. 20.12.1991 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Kazatel a žák
1980 Od devíti do pěti
1971 Co je s Helenou?
1957 Plunder Road
Teenage Thunder
1956 Desatero přikázání
1955 All That Heaven Allows
Female on the Beach
1950 Mladík s trumpetou
1948 Velikonoční přehlídka
1947 Pan Verdoux
1946 Her Sister's Secret
Murder Is My Business
The Undercover Woman

TV seriály

1982 Voyagers! (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1964 Many Happy Returns (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Cameo Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace